Profil​

JO Tuning er din ekspert inden for tuning og ombygning af biler samt godkendelse, syn og registrering af specialbiler.

Jeg kan træffes alle hverdage mellem 16.00 - 19.00 og lørdage fra 09.00 - 12.00

Jeg kan stå for det hele

Virksomheden ejes og styres af John Jensen.

Jeg er oprindeligt uddannet maskinarbejder, men har de seneste 18 år arbejdet med motorer, tuning og ombygning af biler.


På værkstedet i Sønderborg kan jeg tilbyde kunder alt fra en enkelt udskiftning af udstødningen til den totale pakke, hvor jeg ombygger bilen, tuner den, får den kørt til test på akkrediteret synsværksted i Tyskland og får den godkendt og synet i Danmark, så den står klar til lovligt brug.

Jeg har et tæt samarbejde med //Exclusive-tuningsparts, der råder over et stort antal turbo-kit og ombygninger, hvorfor jeg kan tilbyde alt inden for feltet. Med min mangeårige erfaring og ekspertise på området er du garanteret et arbejde i højeste kvalitet.

Har du brug for professionel rådgivning?

Jeg har den rette viden, det rette udstyr og kompetencerne og samarbejdspart-nerne til at kunne udføre lige præcis den ændring, ombygning eller tuning, du har brug for, ligesom jeg selvfølgelig også deler ud af min ekspertise, såfremt du har brug for gode ideer til ændringer eller professionel rådgivning.

Kontakt mig på telefon 21 26 78 85 eller kom ind forbi værkstedet på Dybbøl Bygade for en uforpligtende snak eller gåde råd og vejledning.

Har du spørgsmål så kontakt os i dag

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Firma

JO Tuning 

CVR: 29298491

Adresse

Dybbøl Bygade 35 

6400 Sønderborg

Kontakt

Tlf: 21 26 78 85

Mail: johnpatrol@live.dk